Зелен лазер против целулит
Намалете обиколките, изхвърлете токсините. Зеленият липолазер извежда мазнините от тялото и подпомага пречистването на организма.
Без целулит. Без токсини.
Възможно ли е едновременно да изваем тялото си и да го прочистим от вредните вещества? Да! С мощното си въздействие, зеленият лазер не просто намалява обиколките, а успоредно с това освобождава от токсините и изглажда кожата.
БЕЗ БОЛКА
Първият и единствен зелен лазер за третиране на тялото работи неинвазивно, затова по време на процедурата няма да усетите никакъв дискомфорт.
ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ
Зеленият лъч с вълна 532 нанометра доказано въздейства върху хипертрофиралите мастните клетки и стимулира отделянето на повече липидни материали.
ЦЯЛО ТЯЛО
Зеленият лазер позволява прилагането му в различни зони на тялото като ръцете, торса, задните части и бедрата. Без възстановителен процес.
ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ
Липолазерът работи едновременно върху естетическите и здравословни параметри на тялото.
БЕЗБОЛЕЗНЕН
За разлика от други процедури за намаляване на обиколки и целулит, тази е напълно безболезнена.
БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
Лазерът и високоприложимостта му позволяват да се прилага независимо от индекса на телесната маса.
Каква е цената на процедурата и други практични въпроси
Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специални отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.
Процедурата протича без разрези, болка или загряване. Системата, която се състои от 6 различни лазера, работи върху проблемната зона на тялото до 40 минути.
КАКВО СЕ СЛУЧВА С КОЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА?
Приложената енергия втечнява натрупаните под кожата излишни мазнини. Лазерът подпомага евакуирането на ненужните натрупвания и заедно с токсините и се изхвърлят по естествен път чрез лимфната система.
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ПЕРИОДА НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ?
Зеленият лазер е напълно неинвазивен и странични ефекти не се наблюдават. Процедурата не изисква време за възстановяване.
КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТЪТ И КАКВА Е НЕГОВАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ?
Възможно е да забележите положителни промени в текстурата на кожата още след първата процедура. Оптималните резултати се очакват 1 седмица след последната манипулация.
КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ?
Правят се между 6 и 10 процедури, всяка с продължителност до 40 минути. Приложението им е веднъж или два пъти седмично в зависимост от индивидуалните нужди на всеки пациент.
Това се съгласува със лекар специалист Д-р Колева